728 x 90
Este contenido no esta disponible actualmente

STAGE PROGRAMA DE SEGUIMENT INDIVIDUAL EIVISSA

STAGE PROGRAMA DE SEGUIMENT INDIVIDUAL EIVISSA

Aquest passat cap de setmana els nedadors i nedadores que formen part del Programa de Seguiment Individual de l’illa de Eivissa, varen viatjar fins a Palma per preparar específicament els pròxims Campionats Nacionals que es disputaran aquest mes de Juliol a Sabadell (Junior) i a Logroño (Infantil).

Durant aquest dies a Mallorca, varen poder entrenar en piscina de 50m, la qual no disposen durant la temporada a l’Illa d’Eivissa, i així poder adaptar-se físicament i mentalment a la longitud de piscina que es trobaran als Campionats Nacionals.

Aprofitant aquesta estància i entrenaments a les Piscines Municipals de Son Hugo, com també a les installacions del CTEIB, els esportistes també varen poder participar el 6è Control Federatiu disputat a Son Hugo a la piscina exterior de 50m, amb condicions molt similars a les que es trobaran als pròxims campionats.

L’Expedició Eivissenca va estar formada per els següents nedadors i nedadores:

-Angel Esteban

-Adriana Esteban

-Violeta Cubero

-Marta Bonet

-Marcos Garcia

-Jimena Garcia

-Hugo Moreno

-Paula Perez

-Maria Riera

L’equip tècnic que va acompanyar a l’expedició de nedadors va estar format per en Dario Gutierrez i na Marta Ribas, els dos tècnics titulars del Programa de Seguiment Individual de Eivissa.

Gran experiència dels nedadores que han pogut millorar les seves condicions d’entrenaments almenys per uns dies gracies a l’ajuda de la subvenció del Consell Insular d’Eivissa, destinada al Programa de Seguiment

Twitter